UITLEG OVER DE COMPETITIE

 

MISSCHIEN IS WEDSTRIJDVISSEN IETS VOOR U:

 

De Wassenaarse HSV organiseert naast enkele leuke losse witviswedstrijden ook een zomercompetitie voor witvissers. Deze zomercompetitie wordt gevist op de zaterdagen in de periode april tot en met september en wordt gehouden in wateren die zo’n 30 tot  50 km van Katwijk liggen. De competitie wordt afgesloten met een feestavond. Er zijn kleine dagprijsjes te winnen en aan het eind van de competitie het nodige ere –metaal en natuurlijk waardebonnen.

De organisatie van de zomercompetitie is in handen van de wedstrijdcommissaris Bram Zwanenburg 071 - 8892586 of 06 – 53619981

 

Vindt u het leuk wedstrijden te vissen, maar denkt u toch geen kans te maken tussen al die grote namen, dan heeft u het mis.  De opzet van de competitie is zo dat ervaren en onervaren vissers  beiden kans maken op de prijzen. De ervaren vissers vissen in de A-poule en de minder ervaren deelnemers in de B-poule. Jaarlijks promoveren de beste twee vissers en degraderen de onderste twee uit het klassement. Wilt u de sfeer eens proeven dan kunt u als gastvisser met een wedstrijd meedoen.  Gastvissers kunnen zich melden bij de wedstrijdcommissie.

Inschrijving voor de competitie kan bij de wedstrijdcommissie of via de e-mail:

 

 

Met vriendelijke groeten

Bram Zwanenburg